3 Kasım 2014 Pazartesi

Şimdi Trend Kişiye Özel Pasta ve Kurabiyeler

İş yaşamının koşuşturmasına, farklı şekillerde pasta ve kurabiyeler yaparak kısa bir ara vermek ister misiniz? Günümüzün trendi kişiye ve farklı konseptlere öze pasta ve kurabiyeler yapmak. Kişiler veya kurumların, özel amaçlarına uygun olarak kendilerine pasta ve kurabiyeler hazırlayacak yerlere başvurması ise talebi artırıyor.

Günümüzde birçoğumuz hep bir koşuşturma içindeyiz. Yoğun iş temposu, özel ve sosyal hayat derken kendimizle baş başa kalmamız pek kolay olmuyor. Bu telaş içerisinde spora ve hobilerimize vakit ayırmak bazen aklımıza bile gelmeyebiliyor. Ancak hepimizin kendimize zaman ayırarak en azından bir hobimizle uğraşmak istediğimiz zamanlar oluyor elbet. Yoğun iş temposunun getirdiği stresten uzaklaşıp arınmak için… İstekleri ertelemeden, bir yerlerden başlamak da gerekiyor. İstemenin yanında kariyer basamaklarında ilerlerken hep iş düşünmekten vazgeçip kayak, tenis, yemek gibi belli ilgi hobilerle uğraşmak avantaj da sağlayacaktır. Son yıllarda, özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği, en popüler hobiler arasında pasta-kurabiye yapımı kursları yer alıyor. Mutfakta, özellikle envai çeşit lezzetli yemekler ve tatlılar yapmayı seven kadınlar, bu kurslarla kendilerini geliştirip adeta sanat eseri denilebilecek pastalar ve kurabiyeler yaparak hünerlerini gösteriyor. Ayrıca, bu hobilerini işe çevirebiliyor. 

Birçok Kadının Hayali 

Belki kariyerinin zirvesinde olan birçok kadının hayalidir, işi gücü bırakıp küçük bir kafe açmak. Böyle bir adım atmak zor olabilir; ama bu tarz bir ilgi alanınız varsa, bazı kurslara ve workshoplara katılarak kendinizi geliştirmeniz ve freelance olarak bu işten gelir elde etmeniz mümkün. Sonrasında, işleri ve çevrenizi geliştirerek kariyerinizi bu alana kaydırmanız daha kolay olabilir. 

Özel Amaçlı Pasta ve Kurabiyeler 

Artık, sadece doğum günlerinde değil; düğünlerde, kına gecelerinde, doğumlarda, baby shower’larda, açılışlarda, çeşitli panellerde, iş toplantılarında ve daha pek çok etkinlikte istenen konsepte uygun pasta, kek ve kurabiyeler hazırlanıyor. Şimdi trend bu. Kişiler veya kurumlar, özel amaçlarına uygun olarak kendilerine pasta ve kurabiyeler hazırlayacak yerlere başvuruyor. Hem ev yapımı olduğu için daha güvenilir oluyor hem de kişiye veya kuruma özel hazırlandığı için talebi artırıyor. 

Çok Sayıda Atölye Var 

Pastaneler, çoğunlukla bu ihtiyacı karşılamada yetersiz kalabiliyor. Ancak, bu yoğun talebe cevap vermeyi amaçlayan çok sayıda atölye var. Bu atölyelere katılarak, keyifli vakit geçirip kendi hobinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Birçok atölye, bu kurslar kapsamında çocukları da düşünmüş. Programlarında, çocuklara özel pasta yapımı kursları da dikkat çekiyor. 

Siz de bu alanda yeteneklerinizi geliştirmek istiyorsanız, Türkiye genelindeki birçok butik pasta-kurabiye yapımı şirketine buradan ulaşabilirsiniz. Buradaki firmalar aracılığıyla, kendinize veya şirketinize özel siparişler verebilir ya da kurslara katılarak hobinizle uğraşabilirsiniz. Belki hobinizi işe dönüştürebilirsiniz. 

Bol şanslar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder