17 Temmuz 2014 Perşembe

Düğününüzde Klasik Araba Yakışır :)

Hayatınızdaki en büyük dönem noktası herkesin ortak düşüncesi olarak şüphesiz “evlilik” müessesesidir. Hayat koşuşturmacı içinde yeni bir hayata adım atarken bir kez yaşayacağınız bu özel günü daha da özel kılmayı eminim siz de isterseniz. Kırda bir düğün, boğazda bir düğün, Çırağan Sarayın’da bir düğün gibi seçenekler eminim aklınızda sıralanıyor. Peki herkesin aklındaki bu seçeneklerden farklı olarak siz ne katabilirsiniz bu özel güne ? Evleneceğiniz yere giderken bütün ilgiyi üstünüze alarak doyasıya eğlenebilmek için seçeneğiniz ne olabilir?

Düğünümü Özel Kılacak Olan Şey Nedir?  

Düğününüz eminim ki aileniz ve eşinizin ailesi tarafından modern bir şekilde bol davetli sayısına ulaşmış döneme uygun bir düğün olacaktır. Ancak siz bu özel günü bir klasik ile süsleyip herkesin önüne neden geçmek istemeyeseniz ?

Düğün arabası bir evlilik de mutlu sona giderken kullanılan özel bir araçtır. En özeli. Kırmızı
bir Klasik Chevrolet. Günümüzde standart olarak kullanılan araçların aksine Klasik Chevrolet sizi 2000’li yıllardan bir anda 50’li 60’lı yıllara çekecek hiç kuşkusuz. Klasik bir başlangıç için aslında adında klasik bulunduran ama sizi bambaşka bir havaya sokacak olan Chevrolet’i nasıl bulacağınız konusunda eminim ki düşünmeden de edemiyorsunuz. Bütün düğün telaşı içinde böyle bir aracı nasıl bulabilirim dediğinizi duyar gibiyim. Takip edin.

Klasik Chevrolet’i Nasıl Bulacağım?     

Klasik Chevroletler için elbette hiç bir şekilde satın alma işlemine giremeyeceğiniz aşikar. 50’li 60’lı yılların bu eşsiz araçları günümüzde araba koleksiyoncuları tarafından muhafaza edilmekte, satılık olanlar ise dudak uçuklatacak fiyatlarda piyasada yer bulmaktadır.
Chevroletler; Belair, Impala, Coupe, Deluxe gibi dönemine göre farklı isimlerle ve şekillerle anılmakta. Tarihe tanıklık eden bu araçlar için sizin yönlenmeniz ve ulaşmanız gereken araba kiralayan ve piyasada sıkça geçen “rent a car” sloganıyla hareket bir çok araba kiralama şirketi olacaktır. Kuşkusuz böyle bir aracı her yerde bulma olanağanız olmayacaktır. Ancak ufak bir araştırma ile bulacağınızdan eminim.


Herkesin düğününde giydiği gelinlik/damatlık, düğününü yaptığı mekan, davetli sayısı ya da bunun gibi sayacağımız bir çok faktörü ön plana çıkarmak isterken siz neden bir farklılık yaratıp Klasik bir Chevrolet ile kendinizi ön plana çıkarmıyorsunuz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder